Субота, 18.11.2017, 10:34

Ізяславський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. №5 ім. О.П.Онищука, гімназія"

Меню сайту
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Карта
Корисно
Корисно
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 250
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 28 » Районний семінар кухарів та відповідальних за організацію харчування
13:26
Районний семінар кухарів та відповідальних за організацію харчування

28 березня на базі НВК №5 відбувся районний семінар кухарів та відповідальних за організацію харчування учнів на тему:

«Якість приготування страв як основний чинник охоплення дітей гарячим харчуванням».

Під час семінару було розглянуто ряд питань:

  1. Кадрове та матеріальне забезпечення, потужність їдальні. Вимоги до якості сировини та приготування обідів

(Бізюк Л.С., директор школи)

  1. Організація харчування учнів. Контроль за якістю харчування

(Мордач В.В., відповідальна за організацію харчування)

  1. Знайомство з технологією приготування окремих страв

(Гливіна І.В., комірник; Карачун М.С., кухар)

  1. Презентація проекту «Цукерки»

(Блажко Н.М.,вчитель трудового навчання)

 

 

 

Переглядів: 54 | Додав: nvk5 | Рейтинг: 0.0/0